top of page
Kuljetusten kilpailutus

Kuljetusten kilpailutukset ovat helpoin tapa päästä nopeasti tuloksiin. Lähes kaikki asiakasyrityksemme ovat säästäneet merkittävän osan vuosittaisista kuljetuskustannuksistaan. Hintatietoisuuden, markkinatuntemuksen ja sitä kautta saavutetun neuvotteluvoiman hyödyntäminen kuuluvat kilpailutusmallimme vahvuuksiin. Veloituksemme perustuu vain saavutettuihin säästöihin.

Markkinatasotutkimus

Tietokantamme avulla ja seuraamalla päivittäin hintoja kuljetusalalla, pystymme tuottamaan erittäin tarkan selvityksen siitä kuinka yrityksenne hinnat korreloivat markkinatasoon. Tämän lisäksi tuotamme arvion säästöistä, jotka on mahdollista saavuttaa hyödyntämällä kuljetusten kilpailutusta.

FreightOpt - Ohjelmisto

FreightOpt -työkalu on kehitetty tehostamaan tarjouspyyntöprosessia kansainvälisissä maa, meri -ja lentorahdeissa. Syötettyäsi kuljetuksen tiedot, yhdellä napin painalluksella tarjouspyyntösi välitetään yli 50 huolintaliikkeelle ja varustamolle. Tarjoukset tulevat suoraan järjestelmään helposti ymmärrettävässä muodossa, joista voit valita parhaan ja tehdä tilauksen suoraan järjestelmästä.

Ammattitaito

Käytämme edistyksellisiä työkaluja palveluissamme, joilla saavutamme parhaat mahdolliset tulokset asiakkaan näkökulmasta. Toimintamme on joustavaa, luotettavaa ja tehokasta.

Taloudellinen hyöty

Logistiikka on yksi merkittävimmistä kilpailukykyyn vaikuttavista tekijöistä. Pienet ja keskisuuret yritykset käyttävät keskimäärin 4,6% vuosittaisesta liikevaihdosta yksinomaan kuljetuksiin. Kaikkien palveluidemme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme taloudellista hyötyä.

Ajallinen säästö

Taloudellisten säästöjen lisäksi, tarjoamme ajallista säästöä yrityksenne paljon aikaa kuluttaviin prosesseihin käytit sitten palveluistamme kilpailutusta, markkinatasotutkimusta tai FreightOpt - ohjelmistoa.

bottom of page